L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 15 de maig del 2021

PLENARI MAIG 2021: Josep Llácer, regidor de Foment, recorda al PP l'informe del secretari sobre ajudes i el "Pla Resistir".


El regidor de Foment, Josep Llácer, va afirmar en una intervenció en el ple (foto superior) que la portaveu del PP, Eva Palomares, feia ús de la  demagògia en les seues referències al “Pla Resistir”, sobre tot quan demana ajudes directes de l’Ajuntament, del pressupost i fons municipals, per a pimes i autònoms, sabent que legalment no és possible.

El regidor de Foment li va recordar la legalitat sobre les ajudes directes, una legalitat que va ser motiu d’un informe de Secretaria General en un ple anterior per una mateixa demanda que volia destinar els fons municipals a ajudes directes a sectors de la població. 

“Vosté sap perfectament que el Secretari fa emetre un informe dient que no es podien dedicar recursos propis de l’Ajuntament per eixes ajudes. I això es va explicar en un ple municipal. També es fals el que diu que no se’ls ha perdonat cap impost, quan l’Ajuntament de Tavernes va modificar l’ordenança d’ocupació de via publica per al 2020 i 2021 perquè no pagaren. No diga ací falsedats. O vol fer Fake News a tota hora? va expressar Llácer.

El vídeo del ple.