L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 19 de maig del 2021

L'IES Jaume II el Just disposarà d'un professor natiu d'anglés per recolzar i potenciar la conversa en aquest idioma

 

L’IES Jaume II el Just ha estat un dels centres valencians seleccionats per a rebre durant el cursos vinent 2021-2022 un auxiliar de conversa en llengua estrangera, en aquest cas anglés. Una persona estrangera romandrà el curs vinent en el centre com a un docent més i reforçarà tot el currículum de llengua anglesa en el centre.

La directora Anna Bellver ha expressat la satisfacció del professorat i de la comunitat educativa perquè “l’institut podrà preparar un programa educatiu que facilitarà a aquest professor natiu de conversa atendre tots els grups, sempre amb la missió fonamental de fomentar més l'anglés en el grups establerts del programa plurilingüe educatiu que desenvolupa el nostres institut”.

El programa d’auxiliars de conversa  és una de les actuacions realitzades conjuntament pel Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació per donar suport als centres educatius que desenvolupen un projecte innovador en la gestió de les llengües estrangeres del currículum del centre, en aquest cas implicaria l'anglés.


Anna Bellver ha valorat la presència de l’auxiliar de conversa i l'ha qualificat com a “un recurs de primer ordre per a fomentar l’aprenentatge  de les llengües i també el coneixement d’altres cultures  i les seus formes diverses d’entendre el Món”.

En resum, la seua tasca serà  donar suport lingüístic a les activitats programades pel centre i alhora potenciar i desenvolupar les competències lingüístiques i comunicatives  de l’alumnat. Aquest objectiu, des del claustre del centre i direcció, és molt valorat perquè potenciar les habilitats  és clau per a l’aprenentatge al llarg de la via i més quan pensem que l’oralitat és bàsica i transversal, tant per a l’estudi com per al creixement personal.