L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 22 de maig del 2021

La UE Tavernes avança en la lluita per l'ascens a Tercera i se suma a la reivindicació per les solucions de les nostres platges

 

Tavernes 3- Universitat d'Alacant 2.  És el resultat del partit jugat ahir pel primer equip de futbol de Tavernes, amb la qual cosa els rogetes fan una passa de gegant en la lluita per ser un dels dos primers equips en la classificació del 5é grup de Preferent valenciana i poder jugar la promoció a tercera. Els gols locals foren aconseguits per Aranda, Vicente Talens i Seral. 

La UE Tavernes s'ha sumat, com fan altres entitats i associacions locals, i els seus jugadors posaren per fer-se la tradicional foto del partit mantenint en les seus mans el cartell que crida a la ciutadania a participar en la concentració del pròxim diumenge, dia 30, on es reivindicarà una solució definitiva per a les platges de la nostra ciutat, fortament afectades per la transgressió marina.

En l'aspecte esportiu, cal indicar que el Tavernes ha de disputar encara quatre partits per acabar el campionat i manté totes les aspiracions per a la promoció. La UE Tavernes està realitzant una molt bona campanya en un grup molt complicat, on marquen molt les distancies en estar dins d'un grup majorment d'equips alacantins.