L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 10 de maig del 2021

Tavernes efectua una concentració, amb un minut de silenci, com a condemna de l'assassinat masclista a Sagunt


Tavernes ha condemnat l'assassinat masclista de María Soledad, la dona de 60 anys morta a conseqüència de les punyalades suposadament de la seua exparella i que ha tingut lloc a Sagunt. L'Ajuntament ha efectuat una concentració, amb un minut de silenci, a les portes de la Casa Consistorial i al Braç Treballador. 
 
 
 
Tavernes ha volgut així reafirmar el compromís de la societat vallera en la lluita diària per a eradicar aquesta xacra. El nou cas de violència masclista, efectuat suposadament per la seua exparella i que tenia una ordre d'allunyament, ha acabat de manera tràgica perquè el suposat agressor ha acabat amb la seua vida llançant-se des d'un quart pis a Sagunt.

El cas és el novè assassinat masclista en el 2021, i el que fa 1087 des del 2003 quan es va començar a comptabilitzar aquests crims.