L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 29 de maig del 2021

Sobre els 1.100 vallers i valleres s'han vacunat al llarg de la setmana

 
Sobre els 1.100 persones veïns i veïnes de la Valldigna han estat vacunats al llarg de la setmana en el local habilitat per l'Ajuntament ubicat enfront mateix del Centre de Salut i que s'usa com a punt de vacunació massiva per a les localitats de Tavernes, Benifairó i Simat.La Generalitat ha disposat un total de 133 punts al llarg del territori valencià.
 
Les vacunacions s'han efectuat amb cita prèvia, pel mati o la vesprada segons la comunicació enviada a cada ciutadà per SMS i des de Sanitat. Per tant, no hem de fer cap cas a missatges o notes que es reben per altres mitjans distints als oficials i on ens animen a acudir a vacunar-nos sense tindre una cita prèvia. 
 
 
Al llarg d'aquesta setmana han rebut majorment la segona dosi molts valldignencs majors de 60 anys i que havien rebut la primera dosi en el Museu Faller de Gandia. La setmana que ve està previst que la vacunació seguesca amb les persones que tenen 50 i 59 anys, i  serà amb Pfizer o Moderna, a l'espera de conéixer la decisió per aquelles persones que són menors de 60 anys i tenen administrada una dosi de AstraZeneca.