L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 4 de maig del 2021

Xifres estables a la Valldigna i la Safor, tot i les 10 noves infeccions al Departament Sanitari. Sense ingressos en UCI a l'hospital comarcal

 
 
Una vegada més Tavernes és a la Valldigna qui presenta increment de contagis respecte el passat divendres, a més de ser l'única localitat que presenta casos actius de la Covid-19. Simat, Benifairó i Barx es mantenen una jornada més com a territoris lliures de Covid-19, cosa que es perllonga ja algunes setmanes. Desitgem la millora de Tavernes i que es torne a la situació de fa una setmana.

La Valldigna es manté com a zona de risc baixa, i molt baixa a Simat, Benifairó i Barx. Això no ens ha de fer oblidar seguir al peu de la lletra les normes sanitàries sobre tot en les reunions socials.

Recordem les xifres actualitzades a dia d'avui:




- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.291
Noves infeccions: 3
Casos actius: 8
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 46'37 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 52

- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

- Benifairó


Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0

- Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14 
 
 DEPARTAMENT DE GANDIA




El departament de Gandia ha sumat 10 noves infeccions des del dimarts, i això implica un total de 11.411 infeccions durant la pandèmia, segons les dades de Conselleria de Sanitat.

Ara mateix tenim 49 casos actius front als 51 del passat divendres, amb la qual hi ha un petit descens de la IA del departament sanitari: ara mateix 27'66 front als 28'79 de divendres, una situació que no es risc alt, a més de continuar per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 12 persones s'han curat en aquestes dies.

El departament manté un total de 278 morts en la pandèmia.

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals: 11.411 (n'eren 11.401)
Noves infeccions: 10
Casos actius: 49 (eren 51)
Persones curades des de l'última actualització: 12
Incidència Acumulada: 27'66 per 100.000 habitants (era 28'79)
Defuncions totals: 278


La situació a l'hospital comarcal Francesc de Borja és relativament bona tot i que hi ha 2 pacients ingressats més respecte divendres, i per tant són 4 les persones ateses. La bona notícia és que estan en planta, no hi ha cap ingrés en les UCI per Covid-19.