L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 10 de maig del 2021

L'Ajuntament instal·la nous jocs infantil en la zona del CEIP Divina Aurora i Calvari

 
 
L'Ajuntament de Tavernes, seguint el programa de millora i substitució de jocs infantils tant al poble com a la platja, ha acabat la instal·lació de nous jocs en el carrer Sant Jaume, en la zona que dona al Calvari i que podran ser usats pels xiquetes i xiquetes de la barriada.
 
 



La millora d'aquests jocs infantils es va aprovar fa uns mesos al plenari municipal, i la idea que té el govern municipal (Compromís-PSOE) és procedir en els pròxims mesos a la substitució dels existents en la zona dels Sequers i, posteriorment en un termini de dos mesos, els existents en el llac de la Goleta, l'avinguda de la Marina, la plaça Bolomor i el carrer Santa Maria de Valldigna. 
 

Sobre aquestes últimes millores, tal com vam informar ahir mateix, l'Ajuntament ja ha adjudicat a l'empresa Saludes el canvi i millora.