L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 4 de maig del 2021

Augmenten els contagis Covid-19 a Tavernes: ara en són 8 les persones infectades a la ciutat.


Per segona actualització consecutiva que no són bones les notícies sobre la Covid-19 a la nostra ciutat: avui hem de sumar 3 nous contagis, que se sumen als 5 existents i arribem així als 1.291 en tota la pandèmia.

Els 8 casos actius ha fet pujar també la IA per 100.000 habitants els 14 dies, que arriba ara a 46'37 una xifra que és molt semblant a la mitjana valenciana, tot i que queda lluny de l'espanyola. Donada que les infeccions han estat fa menys de 10 dies no hi ha hagut cap curació, com tampoc hem tingut cap defunció.

Hem tingut dues setmanes amb tots els paràmetres a 0 (zero) i ara ens trobem que hem donat una passa enrere.  Davant la nova situació que esdevindrà el pròxim dia 9, cal extremar les precaucions i la responsabilitat. Ens ha costat molt de sacrifici arribar on ara estem, i no podem en unes setmanes que totes perda.

Actualitzem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.291
Noves infeccions: 3
Casos actius: 8 (eren 5)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 46'37 per 100.000 habitants (era de 28'98)
Defuncions totals: 52