L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 13 de maig del 2021

Tavernes serà el punt de vacunació massiva per als veïns/veïnes de la ciutat i també de Benifairó i Simat


Tavernes disposarà a partir del dia 24 d'aquest mes d'un punt de vacunació massiva que atendrà les poblacions de Tavernes, Benifairó i Simat amb la qual cosa la ciutadania no s’haurà de desplaçar a Gandia per a vacunar-se. Per procedir a la vacunació, l'Ajuntament de Tavernes ha habilitat i condicionat l'antic local de Fontaneria Selfa, ubicat front a Urgències del Centre de Salut, i facilitarà la tasca mèdica en disposar d'entrada i eixida a distints carrers. Fotografia superior, imatge d'arxiu de l'entrada per Plaça d'Espanya

El local reuneix les recomanacions del Departament de Salut de Gandia i és un punt idoni per a la vacunació massiva perquè la proximitat al Centre de Salut valler, del qual només el separa l'amplada del carrer, garanteix el manteniment de la cadena del fred de les vacunes i permet actuar amb rapidesa davant una possible necessitat d’atenció urgent de les persones vacunades. A més, és totalment accessible, permet retirar els residus correctament i facilita la logística general del procés de vacunació.

El local disposarà de diversos espais diferenciats: l’entrada i punt d’espera, on s’arreplegaran les dades necessàries, els punts de vacunació i una zona de vigilància mèdica per als minuts posteriors a la vacunació. Per evitar aglomeracions, l’entrada serà per la plaça Espanya i l’eixida per la plaça del Prado Comarcal. 

 

Entrada front al Centre de Salut


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha senyalat que l'Ajuntament s'ha coordinat amb el Centre de Salut per preparar un procés de vacunació ràpid i eficient. "Després de valorar totes les opcions possibles, s'ha llogat el local perquè és un punt de vacunació idoni per la seua proximitat, ja que facilitarà el treball del personal sanitari i es garantirà el correcte trasllat de les vacunes, a més de complir la resta de condicions tècniques”.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha agraït “la dedicació i l’esforç de tot el personal sanitari del Centre de Salut durant la pandèmia i el procés de vacunació. L’espai i l’engranatge estaran preparats per a vacunar massivament i amb eficiència a la població des del mateix moment en què ens arriben les dosis”. 


Al voltant de 4.800 persones han sigut ja vacunades

El Centre de Salut de Tavernes ha vacunat ja a vora 4.800 persones des de l’inici de la campanya de vacunació. Entre els grups de població vacunada al 100% amb les dos dosis es troba el Centre Ocupacional la Valldigna, el Centre d’Estimulació Primerenca Dignavall, l’equip de suport a domicili de l’Ajuntament, els majors de 80 anys i els grans dependents menors de 80 anys.

Actualment s’està administrant la segona dosi a la població d’entre 70 i 79 anys i la primera dosi al grup de 66 a 69 anys.