L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 27 de maig del 2021

ACTUALITZADA AMB LES FOTOGRAFIES: Centenars de xiquets i xiquetes estrenen el Parc del Cambro, amb lloances al Taller d'Ocupació i Ajuntament per la feina feta

Cares de satisfacció, de goig, de reconeixement, i tot acompanyat d'un munt de sensacions diverses i diferents que es dibuixava en el rostre dels centenars de xiquets i xiquetes que, acompanyats per les famílies, estaven esperant i han inundat de rialles, d'alegria el Parc  del Cambro en la que ha estat jornada de portes obertes per conéixer el nou espai. Una llarga aspiració de la barriada que avui s'ha complert, i que es notava amb l'afany, la pressa amb que els menuts anaven de joc en joc, com si la cosa només fora per avui.

 

  

 I dels majors comentaris, molts comentaris de "quant bé que havia quedat", "quina faena mes ben feta", "com s'han lluit en el treball", "quin gran interés que han posat en que tot quedara bé"... entre molts altres d'elogis i d'agraïment a l'Ajuntament i a l'alumnat i professorat del Taller d'Ocupació que han fet possible aquesta realitat que queda a partir d'avui per al gaudi de tota la barriada i per extensió per a la ciutat.

 

 

L'acte de portes obertes havia aixecat molta expectació i moltes famílies estaven abans de les 18 hores esperant a la porta. L'alumnat del taller ha estat present, explicant i contestant les preguntes que els ha fet el veïnat, i calia vore la cara satisfacció en comprovar la bona acollida de la gent i les lloances que els feien a la feina feta.

 Javier Gironés, director del taller ha dirigit una paraules en les quals ha donat les gràcies a l'Ajuntament per haver comptat amb el taller, ha remarcat la gran tasca feta pels alumnes, una tasca que qualificava de modèlica, en la qual s'han implicat moltíssim i amb gran motivació, i que suposa una fita important per a la seua formació. 

Tant el regidor de Foment Local, Josep Llácer, com l'alcalde de Tavernes, Sergi González,  han tingut uns intervencions on han volgut remarcar i posar en valor el treball fet i sobre tot l'acompliment dels objectius del parc, potenciar el reciclatge, com es podia comprovar perfectament en els elements que el decoren, construïts a partir d'elements reciclats, amb la qual han recordat que s'acompleixen els objectius de l'Agenda 2030 en la qual està implicat l'Ajuntament de Tavernes. Ambdós han insistit en el reconeixement del treball realitzat i en el valor del reciclatge com a element de protecció i millora del planeta que es plasma en tots els espais i lloc del Parc del Cambro. 

 

En el parlament s'ha recordat la gran transformació soferta per un solar fins a transforma-lo en un parc, i sobre tot en un Parc de l'Art, on tots els veïns i veïnes de la zona i de Tavernes podran gaudir d'un espai obert, de trobada veïnal, d'oci. També s'ha agraït la col·laboració prestada als centres educatius, a l'alumnat del Centre Ocupacional Valldigna i al del SADIA i a la ciutadania que desinteressadament ha col·laborat posant el seu granet d'arena.