L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 7 de maig del 2021

El CEIP Divina Aurora ha acollit l'exposició "Elles som tots. Història del València CF femení"


El CEIP Divina Aurora ha acollit aquest matí l'exposició "Elles som tots: història del València femení", una mostra de la Fundació del València CF que fa un breu repàs als 10 anys d'història de l'equip femení, el qual dóna visibilitat al futbol femení entre els més menuts.
 
 
El centre Divina Aurora participa activament en el projecte "Escoles Cor Blanquinegre", una iniciativa que fomenta els valors de l'esport, la igualtat, la inclusió i la companyonia entre l'alumnat.
 
 
A l'acte ha assistit la directora general de l'Institut Valencià de les Dones, María Such, que ha estat acompanyada per l'alcalde Sergi González, la regidora d'Educació, Anna Bellver, la regidora d'Igualtat, Noèlia Alberola, la regidora d'Esports, Lara Romero, el director del centre, Josep Vallés,  membres de la comunitat educativa del centre i pel president de la UE Tavernes, Josep Emili Bononad.
 
 
L'alcalde  Sergi González ha expressat l'agraïment al centre "per haver-nos convidat a gaudir  de l'exposició i comprovar de primera mà la implicació que tenen amb la lluita per la igualtat i la inclusió a través de l'educació i els valors de l'esport".