L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 21 de maig del 2021

L'Ajuntament licita el canvi de jocs infantil en la Goleta i Els Sequers


L’Ajuntament de Tavernes ha publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic el ple de condicions perquè les empreses interessades puguen presentar oferta d’execució del “Subministrament   i   instal·lació   de   reposició   jocs infantils   en la zona   del Llac   de   la   Goleta (Platja   Goleta) (Fotografia superior)  i  en Els Sequers (carrer La   Xara-La   Barca)” amb un pressupost total de 37.430 euros inclós IVA.

 

 

Les actuacions a efectuar són la retirada dels jocs existents i trasllat al magatzem municipal per al seu apilament o a l’abocador en cas de total mal estat; la retirada  de  paviment  de  gespa  artificial o de cautxú, segons els casos i el trasllat a un abocador autoritzat i de gestió de residus, alçament  del paviment  existent  per  a  poder  retirar  els  jocs i reposar-los per uns de nou i suplementar l’espai amb material  similar  els  existents.

En el cas de la zona del Llac de la Goleta els jocs a instal.lar són 5 del tipus base denominat Multiple Rayo,  un moll 2 places Gus, moll de Foca, moll de Vaca i moll Pig de novatilu o similar.

Pressupost: 13.041 euros IVA inclós 

 

Jocs Els Sequers ara

En el cas de la zona de jocs del Sequers es contempla el subministrament  i  instal·lació  de 9 jocs  del tipus: Casa  Vila,  Tobogan  amb  xarxa Yum, gronxador Clock, tobogan Flas, moll  de 2  places  Gus, moll Foca,  moll  Vaca, moll Pig i  moll 4 places Ovni de novatilu o similar.

En aquest cas el pressupost és de 24.389 euros IVA inclòs.

Les dues actuacions estan contemplades com a una sola oferta i l'adjudicació per executar-les es resoldrà per concurs, amb un valor total com hem dit de 37.430 euros IVA inclòs, tot segons la PCSP.