L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 18 de maig del 2021

L'obra de "El Chule" que representa dos xiquets jugant presidirà una de les zones del Parc del Cambro

 

Una obra de Jesús Martin-Lorente Muñoz "el Chule" presidirà una zona del nou Parc del Cambro, les obres de les quals estan molt avançades. L’obra són dos escultures en ferro que representen dos infants que corren i juguen, molt en consonància,  tant en el motiu artístic del joc infantil com en els materials usats, amb la idea general seguida en el parc.

 

El Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” està executant les obres del Parc del Cambro i ho fa organitzant l'espai general en diverses zones, tant de joc com enjardinades, i en una d'elles el motiu bàsic ha estat el "Upcyclingo", reciclatge creatiu que aprofita objectes quotidians per a crear art. Per a desenvolupar la idea, tal com vam publicar fa uns dies, s'ha convidat a participar l'alumnat dels centres vallers perquè les seues creacions artístiques se sumen a l'obra de "El Chule".

 Una obra que l'artista valler ha desenvolupat sobre una estructura de tub de ferro negre modelat que dona la forma als infants i on van inserits uns taps blaus d’ampolla de plàstic que d’aquesta manera són reutilitzats, donant-los així una nova utilitat, una nova vida, al temps que aporten una nota de color.

 

 

Com tota obra artística, ha tingut un procés de creació que es va iniciar en el taller de Chule, quan se li va convidar a l'escultor a participar en la creació del Parc del Cambro, tot el procés de treballs i després el trasllat de les figures des del carrer Sant Antoni i la seua col·locació al parc.