L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 16 de maig del 2021

PLENARI DE MAIG 2021: (VÍDEO) L'alcalde Sergi Gonzàléz li recordava al PP que "les solucions tècniques les donen els tècnics, no els polítics".


“Les solucions tècniques les donen els tècnics, no les donem els polítics. Els polítics prioritzem els recursos dels projectes” responia l’alcalde Sergi Gonzàlez a la portaveu del PP, Eva Palomares, com aclariment i també resposta a les manifestacions que havia fet en les xarxes socials. La portaveu del PP havia donat a entendre que eren les decisions del govern municipal qui ha marcat l’execució tècnica de les obres del col·lector i de les millores del carrer Blasco Ibáñez i adjacents, entre les quals hi ha hagut la instal·lació de fanals. 
 
L’alcalde va explicar que l'obligació del govern municipal és facilitar els recursos perquè les obres s’executen amb les millor condicions i amb les solucions proposades pels tècnics. I com exemple citava l’aprovació en el plenari d’abril d’una quantitat afegida al projecte inicial de 400.000 euros per a fer possible la millora de canviar conduccions d’amiant d’aigua potable per altres no tòxiques, o ampliar les conduccions soterrades pel cablejat elèctric o de comunicacions, tot segons la proposta tècnica.

L’explicació la podeu escoltar en el vídeo del ple.