L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 9 de maig del 2021

L'Ajuntament adjudica la millora i instal·lació de jocs infantils en zones casc urbà i de la platja


La mesa de contractació de l’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l’empresa “Saludes Parques Infantiles SL” el subministrament i instal·lació de nous jocs infantils en la zona del Calvari (casc urbà) i a la Plaça del Bolomor (foto superior), Avinguda de la Marina i  placeta de Santa Maria de Valldigna, totes tres a la platja”.

L’adjudicació ha estat per concurs d’obert d’ofertes i amb un valor total d’adjudicació de 39.235’46 euros, impostos inclosos, com a millor oferta qualitat-preu entre els tretze licitadors presentats al concurs, que partia d’un valor inicial total de 51.078’96 euros impostos inclosos.

El termini d’execució dels treballs és de 2 mesos i l’adjudicatària a més ha de presentar la proposta particularitzada de cada zona amb justificació de les àrees de seguretat; la realització d’una inspecció final amb certificat on s’indique la conformitat amb la normativa europea de la zona de jocs i la certificació del paviment d’amortiment impactes.

 

La millora d’aquestes zones de jocs infantils se suma a les anunciades pel govern municipal de l’Ajuntament  en un passat plenari, on s’indicava l’aprovació d’una partida per a la millora i remodelació de les zones de jocs infantils “Els Sequers” i del llac de la Goleta a la platja de Tavernes, amb una inversió de 24.389 euros i de 13.041 euros respectivament.