L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 23 de maig del 2021

DIA 23 MAIG: Tenim la taxa més baixa en hospitalització i UCI Covid-19. Comparativa País Valencià respecte Espanya



El País Valencià és la comunitat amb percentatge més baix de hospitalització per Covid-19 i ingrés en UCI. La taxa de letalitat és 14'6% inferior a la d'Espanya.
 
✅ 🟢 La taxa de mortalitat valenciana (percentatge de difunts en casos confirmats) és del 1,87 %. La taxa del total d'Espanya és del 2,19%. La valenciana és del 14,6 % inferior a la d' Espanya.
 
PRESSIÓ HOSPITALÀRIA
 
✅ 🟢 El percentatge  'hospitalitzats per COVID és del 0,98 % mentre que a principis de setmana era del 1,31 %. Ha baixat 0,33 punts.
 
✅ = El percentatge d ' hospitalitzats valencians (0,98 %) se situa un 78,6 % per sota de la mitjana espanyola (4,57 %).
 
✅ 🟢 El País Valencià és la comunitat autònoma amb el percentatge més baix d'hospitalitzats.
 
✅ 🟢 El percentatge d' ngressat a UCI per COVID és del 3,31 % mentre que a principis de setmana era del 4,00 %. Baixa 0,69 punts.
 
✅ 🟢 El percentatge de COVID ingressat a UCI al País Valencià (3,31 %) se situa un 80,4 % per sota de la mitjana espanyola (16,87 %).
 
✅ ➡ El País Valencià és la comunitat autònoma amb el percentatge MÉS BAIX de COVID ingressat a UCI.