L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 6 de maig del 2021

La Casa de la Cultura acull el diumenge dia 9 a les 18'30 hores l'espectacle "Mulier" de dansa sobre xanques


La Casa de la Cultura acull este diumenge 9 de maig (18.30 hores) l’espectacle "Mulïer (indoor)", de la companyia Maduixa Teatre, un innovador espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines.
 
"Mulïer" és una obra plena d’emocions i poesia visual que explora els límits físics mitjançant la dansa, l’equilibri i el moviment. La dona és el punt de partida d’un espectacle que naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador. 
 
 
L’espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.
A més i des del punt de vista tècnic, el muntatge pretén investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.
 
"Mulïer" ha rebut nombrosos reconeixements en els últims anys, entre els quals tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes a la millor ballarina (Laia Sorribes), millor composició musical i millor direcció coreogràfica.
 
Actuació a la Plaça Major el 9 d'octubre del 2017
 
 
La companyia va actuar a la Plaça Major per primera vegada a Tavernes el dia 9 d'octubre del 2017, amb un espectacle que no va deixar indiferent a la multitud de veïns que s'arreplegaren després de l'acte institucional del dia dels valencians. Des d'aleshores ençà, la companyia s’ha consolidat en els valors de conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, amb una curada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball d’investigació consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi.
 
L’entrada a l’espectacle serà debades, amb la possibilitat de fer un donatiu a Creu Roja Tavernes en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/6Eer2hjrZCpE81t7A.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.