L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

divendres, 28 de maig del 2021

Tavernes no celebrarà falles enguany, tot i haver inicialment marcat entre l'1 i el 5 de setembre per a la festa.

 

Tavernes no celebrarà falles en el 2021, segon l'acord pres per les sis comissions en una reunió celebrada fa alguns dies però de la qual s'ha informat avui, amb posterioritat i conjuntament per la Federació de Falles de la localitat i el propi Ajuntament. L'última edició de falles a Tavernes va ser el 2019 (foto superior, "Mascarada" de la falla Cambro, primer premi).

La decisió presa implica que fins al 2022 no se celebraran falles, any en que es confia que després de dos anys de suspensió es puguen reprendre amb total normalitat sempre amb la confiança d’una normalitat en el Covid-19 i finalització de la vacunació.

El comunicat justifica la decisió "davant el fet de no poder celebrar les Falles tal com les coneixem a la nostra ciutat, unes falles obertes i participatives a tota la ciutadania" sense oblidar tampoc causis econòmiques derivades de la pandèmia. 

Podeu  llegir tot seguit el comunicat complert

Les falles de Tavernes havien posat data a les falles del 2021, indicant que se celebrarien entre l'1 i el 5 de setembre, previ a les Festes Majors. Tavernes que havia estat una de les primeres localitats a marcar data, finalment ha decidit posposar-les fins al 2022.