L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dissabte, 1 de maig de 2021

L'asfaltatge del carrer Blasco Ibañez i adjacents dóna una empenta a l'acabament de les obres

 Les obres de reurbanització del carrer Blasco Ibáñez i adjacents continuen a bon ritme per tal d'acomplir la planificació marcada, que no és altre que estiguen acabades abans de l'inici de la temporada estival. Aquests dies els treballs han donat una bona empenta amb les tasques d'asfaltatge que han afectat tant al carrer Blasco Ibáñez com als adjacents (carrer Pintor Segrelles, Pintor Ribera i Pintor Salvador Abril) tal como es pot apreciar amb les fotografies preses ahir divendres. 

 

 

Les obres de millora d'aquesta zona nord de la Platja de Tavernes estan contemplades dins del projecte general del col·lector d'aigües pluvials que ha d'evitar la inundació d'aquestes carrers en arreplegar les aigües pluvials. 

 

 

Les obres estan molt avançades i hi ha trams dels carrers indicats que estan pràcticament acabats. Les fotografies permeten observar com s'han eixamplat unes voreres que eren molt estretes amb la qual es facilita el pas dels vianants i s'ha millorat l'accessibilitat general amb la construcció de nous passos de vianants i s'ha canviat i millorat l'enllumenat public. Els carrers seran d'un únic sentit de circulació quan s'obren al trànsit, i al costat hi ha habilitat un espai d'aparcament de vehicles.

 

 

Un aspecte també molt important a considerar és allò que no es veu, el que ha quedat enterrat sota les voreres i els carrers, i que ha estat una gran millora en les instal·lacions de servei: s'ha instal·lat una nova conducció d’aigua potable amb la substitució de les antigues canonades de fibrociment – prohibides actualment per cancerígens – i s'ha dut a cap una nova instal·lació de tubs subterranis buits per a poder instal·lar-hi futurs serveis de telecomunicacions i electricitat amb més facilitat.

 

Una vegada acabades les obres es procedirà a marcar la senyalització horitzontal i a instal·lar els senyals que ordenaran el trànsit de tota la zona en ser ara els carrers d'un únic sentit, amb la qual cosa es potenciarà el vial perimetral inaugurat fa uns mesos com principal via pública d'entrada-eixida de vehicles entre les dues platges.

 

Cap comentari: