L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dimarts, 11 de maig del 2021

Milloren les xifres generals a la Valldigna i al Departament de Gandia: només 5 infeccions des de divendres i una IA de 22

 
 
Tavernes és l'única localitat que presenta contagis tot i que, com ja hem dit, no té noves infeccions avui. La resta de poblacions no presenta variacions respecte les dades de Covid-19 publicades el passat divendres. Simat, Benifairó i Barx es mantenen una jornada més - i són ja més de tres setmanes- com a territoris lliures de Covid-19.

La Valldigna, globalment considerada,  podem dir és una zona de risc baixa, tot i el cas de Tavernes. De tota manera, com sempre repetim, no podem oblidar les normes sanitàries sobre tot en les reunions socials i hem d'actuar amb precaució perquè no canvie la situació.

Recordem les xifres actualitzades a dia d'avui: 
 
 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.293
Noves infeccions: 0
Casos actius: 8
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 46'37 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 52

- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

- Benifairó


Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0

- Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14 
 
 DEPARTAMENT DE GANDIA

 


El departament de Gandia ha sumat 5 noves infeccions des del divendres, la qual cosa representa també una bona millora en dades d'infecció. Ara mateix tenim un total de 11.427 infeccions durant la pandèmia, segons les dades de Conselleria de Sanitat.

Hi ha 39 casos actius front als 45 del divendres, la qual hi ha una disminució de la IA del departament sanitari: ara mateix 22 front als 25'40 anterior, una situació que és de risc baix, més de continuar per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. 

Les dades ens indiquen que un total de 11 persones s'han curat en aquestes dies i també que no s'han produït ni s'han assignat noves defuncions:  el departament manté un total de 278 morts en la pandèmia.

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals: 11.427 (n'eren 11.422)
Noves infeccions: 5
Casos actius: 39 (eren 45)
Persones curades des de l'última actualització: 11
Incidència Acumulada: 22 per 100.000 habitants (era 25'40)
Defuncions totals: 278