L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 23 de maig del 2021

RECORDEM: L’Institut Valencià de Cultura presenta avui diumenge a les 18:30 a la Casa de la Cultura l'obra "Tórtola"


 

La Casa de la Cultura de Tavernes acull avui diumenge l’aclamada producció de l’Institut Valencià de Cultura "Tórtola", que repassa la trepidant vida de Carmen Tórtola, més coneguda com a  "Tórtola Valencia", la ballarina que, a principis del segle XX, va revolucionar el món de la dansa amb el seu estil exòtic on desafiava els rols de la dona i els convencionalismes de l’època.

L’obra, escrita per Begoña Tena i dirigida per Rafael Calatayud, és un gran melodrama musical que rescata de l’oblit la seua protagonista, una dona lliure i contradictòria. L’espectacle va obtindre tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes del 2019.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, amb la possibilitat de fer un donatiu a l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA CV) en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura.