L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 de maig del 2021

PLENARI MAIG 2021: Josep Llácer anuncia que l'execució de la Via Verda està pròxima i serà pagada pel Ministeri

El regidor d'Urbanisme, ,Josep Llácer,  i impulsor els darrers anys de la Via Verda Carcaixent-Tavernes anunciava en el ple del passat dilluns que les obres previstes en el terme valler està previst iniciar-les prompte. L'anunci responia a la portaveu del PP, Eva Palomares, que havia proposat, sense res més,  executar un pas de vianants a l’ullal Gran i així avançar-se a les obres previstes en la Via Verda.

“No es poden fer propostes per quedar bé. S’ha de saber quan es presenta una proposta com s’ha de fer i, sobre tot, conèixer bé tot el procediment administratiu que hi ha darrere” li responia el regidor d’Urbanisme.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llácer, no va tindre més remei que explicar-li el que ací venim publicant des de fa ja alguns anys: que les gestions no són cosa d’un dia, ni de mesos sinó d’anys, com és el que cas de la Via Verda on s’han d’aconseguir molts de permisos de carreteres, al temps que anunciava que eixe pas de vianants està contemplat en un projecte que assegurava, començarà prompte.

Si l'Ajuntament executara una obra com demanava la portaveu popular, a més hauria de pagar els costos de l’execució, cosa que no passarà en el projecte actual en que les gestions efectuades pel govern municipal, i en concret pel mateix Josep Llácer, després de moltes gestions  han aconseguit que siga el Ministeri qui gestione els permisos i financie gran part de les obres  i que no les pague l’Ajuntament dels recursos propis. I això, segons el regidor de Compromís, era “la jugada perfecta”.

Podeu escoltar les explicacions i intervenció de Josep Llácer en el vídeo del ple