L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 22 de maig del 2021

Els xiquets i xiquetes han participat en una activitat de reciclatge de taps

 

La regidoria de Medi Ambient, que dirigeix Mònica Palomares, en col·laboració amb l'entitat "Plàstic preciós la Safor”, ha preparat avui una activitat dirigida als xiquets i xiquetes, que han pogut seguir el procés de reciclatge d'objectes de plàstic, en aquests cas de taps. 
 
 
 
Una planta mòbil de reciclatge ha facilitat als menuts comprovar tot el procés, des de la conversió dels taps en encenalls, fins a la seua introducció en la maquina que els calfa i els injecta en motlles per a convertir-los en altres objectes i figures. La regidoria ha obsequiat als assistents amb uns claures obtingut d'aquests taps reciclats.
 
 
 
 
La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha considerat aquesta activitat com a molt important perquè els xiquets i xiquetes es consciencien i aprenguen que reciclar i  respectar el nostre entorn una tasca essencial per salvar el planeta.