L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dimecres, 19 de maig del 2021

L’Institut Valencià de Cultura presenta a Tavernes l’obra Tórtola (Diumenge 18'30 Casa de la Cultura)

 
La Casa de la Cultura de Tavernes acull el diumenge 23 de maig (18.30 hores) l’obra teatral Tórtola, l’aclamada producció de l’Institut Valencià de Cultura, que repassa la trepidant vida de Carmen Tórtola, més coneguda com a Tórtola Valencia, una ballarina que, a principis del segle XX, va revolucionar el món de la dansa amb el seu estil exòtic i desafiant els rols de la dona i els convencionalismes de l’època.

L’obra, escrita per Begoña Tena i dirigida per Rafael Calatayud, és un gran melodrama musical que rescata de l’oblit la seua protagonista, una dona lliure i contradictòria. L’espectacle va obtindre tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes del 2019.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, amb la possibilitat de fer un donatiu a l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA CV) en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/ueuVjQWSUNezDyds7. Una vegada omplert el qüestionari, rebreu un correu de confirmació.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha remarcat que “des de la reactivació cultural estem oferint una programació de gran qualitat i totalment gratuïta, perquè tota la població, grans i menuts, puguen gaudir dels espectacles i del meravellós món de la cultura en estos temps difícils”.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.