L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 17 de maig del 2021

Canvi de sentit en el primer tram de l'Avinguda de la Goleta i nous aparcaments en aquest vial.


L'obertura al trànsit del carrer Blasco Ibáñez, i la modificació a un únic sentit de circulació en direcció cap a la Goleta, ha obligat també a modificar el sentit de circulació a l'inici del Passeig de la Goleta, entre el carrer Xeresa i el carrer Canal: entre els dos carrers ara només es pot circular en sentit únic,  en direcció a la zona del llac com indiquem en el gràfic.

 

Per tant, els vehicles que circulen pel Passeig de la Goleta i van en direcció a la Platja de Tavernes, s'han de desviar en arribar al carrer Xeresa (és el carrer després de passar el restaurant Macario), per anar cap al sector 12, on es pot seguir després pel vial perimetral de recent construcció. Cal estar pendent, per tant, de la nova senyalització.

El canvi de sentit  ha permés habilitar en tot aquest tram, el del passeig entre el carrer Canal i el carrer Xeresa,  una nova zona d'aparcament, que se situa a l'esquerra, a la part oest, segons el sentit de circulació dels vehicles, uns aparcaments que aquest cap de setmana ja han estat usats per propietaris i visitants de la zona.