L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 14 de maig del 2021

Tavernes millora les dades: només 1 nova infecció amb disminució de casos actius i d'Incidència Acumulada


L'actualització d'avui de la Conselleria ens informa d'un nou cas a Tavernes, amb la qual cosa arribem als 1.294 durant la pandèmia. Com a noticia positiva cal indicar la baixada de casos actius a 6, amb la qual cosa ha disminuït la IA per 100.000 habitants els 14 dies, que ara és de 34'77 quan era de 46'3. No hem tingut cap defunció i des del dimarts s'han curat 3 persones.

Recordem que l'enemic, la Covid-19, continua convivint amb nosaltres. La vacunació a Tavernes avança a molt bon ritme, son moltes les persones majors de 60 vacunades amb una dosi mentre les majors de 80 i els grans depenents  ja tenen les dos. En total hi ha aplicades vacunes a més de 4.800 persones i a partir del dia 24 s'obri la vacunació massiva que beneficiara a les grans franges d'edat menors de 60 anys. 

Mentre s'arriba a la vacunació total, cal continuar amb responsabilitat i compliment de les normes, si no volem  perdre-ho tot.

Actualitzem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.294
Noves infeccions:1
Casos actius: 6 (n'eren 8)
Persones curades des de l'última actualització: 3
Incidència Acumulada: 34'77 per 100.000 habitants ( era de 46'3)
Defuncions totals: 52