L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimecres, 12 de maig del 2021

El sender valler "La Ruta dels Sentits" obté per sisé any consecutiu la distinció de "Sender Blau"


El sender "La  Ruta dels Sentits” de Tavernes ha estat inclós en la relació 2021 dels "Senders Blaus", un guardo que atorga la fundació FEE (Foundation for Environmental Education). És el sisé any que “la Ruta dels Sentits” obté el guardó de “Sender Blau”, cosa digna de lloar i més encara quan només hi ha altres 4 localitats a la "província" de València i 16 localitats en total que han obtingut aquest guardó en el País Valencià.

La Ruta dels Sentits de Tavernes, una idea desenvolupa per l'Ajuntament en la passada legislatura, ha aconseguit que les riqueses naturals del municipi puguen ser gaudides per totes les persones, incloses aquelles que tenen capacitats físiques o sensorials reduïdes. 
 
La Ruta dels Sentits va nàixer d’un fet natural i que tenim al nostre terme: la inusual coexistència de quatre ecosistemes ben diferenciats, cosa que permet gaudir de diferents ambients naturals, forestal, de marjal, agrícola i marí, en un espai reduït de 14 km. de recorregut.

Els Senders Blaus compten amb el suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient i han estat concebuts com a recursos útils per a fomentar l'ús i la gestió sostenible del mitjà litoral i el seu entorn, mitjançant la cooperació i retroalimentació entre el sector turístic i l'ambiental
.