L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de maig del 2021

L’Ajuntament contractarà 4 persones administratives desocupades a través del programa EMCORP


L’Ajuntament de Tavernes contractarà 4 administratius durant sis mesos mitjançant el programa EMCORP de Labora, del qual el consistori valler ha sigut beneficiari amb una ajuda de 47.641,89 euros per a contractar a jornada completa persones desocupades majors de 30 anys.

Els interessats o interessades hauran d’estar inscrits en Labora i incloure l’ocupació d’administratiu en la demanda de faena a través de l’apartat Autoentrevista:
 
 
Hi adjuntem l’enllaç d’un vídeo explicatiu sobre com actualitzar la demanda en el Punt Labora per a optar a esta oferta de treball:
https://www.youtube.com/watch?v=Cwgaojew4T0.

L’espai Labora de Sueca serà l’encarregat de fer la preselecció de candidats i candidates, preferentment entre les persones desocupades que no cobren cap prestació o subsidi per desocupació, seguint els barems de selecció determinats.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “un any més Tavernes és beneficiària del programa EMCORP de Labora, i això ens permet ajudar 4 famílies tot millorant els serveis que ofereix l’Ajuntament. Treballem per a facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes, especialment davant la situació d’inestabilitat provocada per la COVID-19”.