L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 15 de maig del 2021

DIA 15 DE MAIG. El 89'7 dels valencians majors de 60 anys ja ha rebut almenys una dosi.



INFO COVID-19 PAÍS VALENCIÀ 15 DE MAIG

Notícia prèvia: La Conselleria de Sanitat ha informat que, per un problema en el servei informàtic d'epidemiologia aquest cap de setmana no hi haurà actualització de la Covid-19. Fins al dilluns, dia 17, no hi haurà noves dades.

Notícies bases: El 16,0% de la població valenciana de més de 16 anys ja té posada la segona dosi de la vacuna. I el 89'7 de la població de 60 i més anys ja ha rebut almenys una dosi. Són 10'3 punts més que la setmana passada.

Segons dades del Ministeri de Sanitat, el 89,7% de la població de 60 i més anys del País Valencià ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna. I el 43,9% d'aquest segment d'edat ja ha rebut les dues dosis. Són 5,6 punts més que la setmana passada.

El País Valencià ha administrat un 91,6% del total de dosis subministrades. Són 0,8 punts més que la mitjana del conjunt d'Espanya. És la vuitena comunitat autònoma amb major percentatge de vacunes administrades.

El 16,0% de la població de 16 i més anys ja ha rebut les dues dosis de la vacuna. I el 34,9% ha rebut almenys 1 dosi.