L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

divendres, 7 de maig de 2021

Tercera actualització consecutiva que sumem casos nous a Tavernes


Tercera actualització seguida de la Conselleria que ens ofereix confirmació d'infeccions a la nostra ciutat: avui divendres són 2 noves infeccions les que sumem que deixen la xifra total durant la pandèmia en 1293.
 
 
Tenim ara 9 casos actius, front als 8 casos del passat dimarts, i de les dades deduïm que la primera infecció produïda després de 2 setmanes sense novetats i que ja indicarem el passat divendres està curada.
 
Els 9 caos actius ha fet també que puge la IA per 100.000 habitants els 14 dies, que arriba ara a 52'16 quan era el dimarts de 46'3. No hem tingut cap defunció.

Després d'haver estat dues setmanes amb tots els paràmetres a 0 (zero) caldrà que tots i totes reflexionem sobre la necessitat de seguir extremant les precaucions i fer cas de les normes sanitàries. 

El pròxim diumenge entre en un nova fase: s'haurà acabat l'estat d'alarma, però això no implica que ens hem d'oblidar de l'enemic, la Covid-19, que continua convivint amb nosaltres. La vacunació avança a molt bon ritme, però fins el mes d'agost no es preveu una immunitat de ramat. Ens ha costat molt de sacrifici arribar on ara estem, i no podem en unes setmanes perdre-ho tot.

Actualitzem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.293
Noves infeccions: 2
Casos actius: 9 (eren 8)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 52'16 per 100.000 habitants (era de 46'37)
Defuncions totals: 52