L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 19 de maig del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Els tècnics de la Policia Local decideixen la circulació i, com sempre, els canvis miren per la seguretat de vianants i conductors


“Les solucions tècniques les donen els tècnics, no les donen els polítics". Se li va dir i explicar en el passat plenari, senyora portaveu del PP, ara fa només una setmana. Però torna amb la crítica al govern per decisions tècniques, no polítiques, dels tècnics de la Policia Local, a la circulació de vehicles en el sector nord de la Platja de Tavernes.

En resum i abans de continuar: de nou el PP en contra del col·lector, del vial i de les obres de millora en la zona nord. Tot, potser, perquè quan eren govern no van moure un dit pel col·lector, tot i estar contemplat com a obra preferent en el "Pla Director de l'Aigua Potable".

Després ja ho sabem: van votar en contra del col·lector, del finançament del vial, etc etc.  Com es diu a Tavernes, el PP "se'n deu de pujar per les parets" en vore com Compromís executa la major inversió pública en la platja, soluciona problemes d'inundabilitat, arregla els problemes de l'aigua potable i substitueix les canonades d'amiant, cosa que ells no feren però si que deixaren la zona, la més antiga de la platja, sense cap millora.

Només el PP va votar en contra del projecte del vial-col·lector i obres en zona nord

Seguim. Una pregunta, que no ens respondrà, però... S'ha preocupat de preguntar, d'informar-se del perquè els tècnics de la Policia Local han decidit eixa senyalització?  Fa una setmana deixava en mal lloc els tècnics d'urbanisme, en especial l'arquitecte municipal i ara sembla ser que ho fa amb els tècnics de la Policia Local.

Nosaltres ens atrevim a dir, en base a que són qüestions ja sorgides amb les pas dels anys sobre el trànsit, que els tècnics de la Policia Local li diran que treballen amb un primer supòsit i condició: la seguretat vial, la seguretat de les persones, dels vianants i dels conductors. Això marca tots els estudis i les propostes, per això ens atrevim a assegurar que és la seguretat de les persones i dels conductors qui ha marcat les propostes fetes i aplicades en la circulació de la zona nord de la Platja de Tavernes. 

Són els tècnics de la Policia Local qui marquen el sentit de circulació

Quina és la seua proposta, senyora portaveu del PP? Vosté pot criticar, faltaria més, però al costat de la critica, com a bona gestora que es deu pensar que és, cal que presente a la ciutadania la seua proposta alternativa i ens diga a tots i totes com s'ha de senyalitzar la nova zona. I que ho faça en els plens. Segur que no ho farà, seguirà amb folló en les xarxes i ens trobarem, una vegada més, amb la critica per la crítica, el dir per dir.... No diga que ho ha consultat a un tècnic conegut amic seu, com va dir en els fanals. 

Una crítica, si es vol fer en positiu, s'acompanya de propostes, d'alternatives, i on pertoca, o siga en el ple municipal. O siga, tot el contrari de com actua vosté. Recorde: Tavernes no li paga només perquè critique en negatiu, sinó perquè siga positiva, que presente propostes de canvi que milloren les propostes inicials. Mentre això no siga així... llàstima de diners que  li paguem des de fa 6 anys en dietes i indemnitzacions! Són 6 anys ja sense presentar cap proposta per escrit, argumentada, i avalada econòmicament en els recursos per a executar-la...  Suma i segueix