L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 16 de maig del 2021

DIA 16 MAIG: Resum de dades i comparativa Covid amb la resta de l'Estat

 

INFO COVID-19 COMUNITAT VALENCIANA 16 DE MAIG:

El País Valencià és la comunitat amb el percentatge més baix d'hospitalitzats per Covid i també ingressats per Covid en UCI.

La taxa de letalitat és un 15% inferior a la del conjunt d'Espanya.


TAXA DE LETALITAT
✅ 🟢 La taxa de letalitat valenciana (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 1,87%. La del conjunt d'Espanya és del 2,20. La nostra és un 15,0% inferior a la del conjunt d'Espanya.

PRESSIÓ HOSPITALÀRIA

✅ 🟢 El percentatge d'hospitalitzats per COVID se situa en el 1,27% mentre que a primers de setmana estava en el 1,46%. Ha baixat 0,19 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'hospitalitzats  (1,27%) està un 77,5% per davall de la mitjana (5,65%).

✅ 🟢 La Comunitat Valenciana és la comunitat autònoma amb el percentatge MÉS BAIX d'hospitalitzats.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID EN UCI se situa en el 3,67% mentre que a primers de setmana estava en el 4,82%. Ha baixat 1,15 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID en UCI en el País Valencià (3,67%) està un 80,9% per davall de la mitjana (19,17%).

✅ 🟢 Tenim el percentatge MÉS BAIX d'ingressats per COVID en UCI.