L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.444
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 19.606

dissabte, 8 de maig de 2021

8 DE FEBRER: 127 casos de coronavirus i 5 defuncions sumades de mesos passats


El País Valencià ha notificat avui dissabte 127 casos de coronavirus (52 menys que els registrats el dissabte passat) i cinc morts (dos menys que fa una setmana), però cap defunció és d'aquesta última setmana, i són defuncions de fa mesos que s'han sumat ara. En concret, 3 de les defuncions són de persones que van perdre la vida el passat febrer i 2 són del mes de gener passat.

Els nous casos situen la xifra total de positius en 391.570 persones des de l'inici de la crisi sanitària. 
 
La Conselleria de Sanitat no ha oferit, com és habitual els dissabtes, les xifres de pressió hospitalària ni d'evolució dels brots del virus d'avui.

* ACTUALITZACIÓ DE DADES 08 DE MAIG *
 
📌 127 NOUS casos positius PCR:
- 27 a la província de Castelló
- 33 a la província d ' Alacant
- 67 a la província de València
 
📌 Totalment confirmats per PCR: 391.570
 
📌 DEFUNCIONS: 5
- 1 a la província de Castelló
- 1 a la província d' lacant
- 3 a la província de València