L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 6 de juny del 2021

Més de 2.000 valldignencs vacunats en el local habilitat , una xifra que se suma als 6.500 del Centre de Salut

 
Un total de 2.020 vacunats és el nombre de veïns i veïnes de les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó que han estat vacunades en les dues primeres setmanes en el local habilitat per aquest objectiu enfront del Centre de Salut de Tavernes. Una tasca immillorable la que efectua el personal sanitari encarregat d'aquest procés de vacunació, continuació del gran treball contra la Covid-19 dut a cap  des de l'inici de la pandèmia.
 
Tal com vam informar, en aquest punt habilitat es va iniciar la vacunació el dia 24 de maig amb un balanç per a la primera setmana d'un nombre que s'acostava a 1.100 persones vacunades, una xifra que pràcticament s'ha duplicat en acabar la segona setmana de vacunació en el local.  Aquest local - dóna servei a les localitats de Tavernes, Benifairó i Simat-  és un dels 133 punts habilitats per la Generalitat al llarg del territori valencià.
 
Les vacunacions realitzades fins ara han estat, majorment, la segona dosi per a majors de 70 anys que havien rebut la primera dosi en el Museu Faller de Gandia i el grup poblacional entre 50 i 69 anys, que han rebut la segona dosi,  o la primera i segona, segons els casos.


 

Cal indicar que la campanya de vacunació al País Valencià s'accelera i a partir de demà dilluns començara la injecció de la primera dosi al grup poblacional entre quaranta i quaranta-nou anys, tal com s'ha anunciat en els mitjans de comunicació. Això representa en el País Valencià una passa endavant important, perquè la previsió inicial era començar en aquesta franja d'edat a partir del 17 de juny.
 
Les vacunacions s'efectuen amb cita prèvia, pel matí o la vesprada segons la comunicació enviada a cada ciutadà per SMS i des de Sanitat. 

Vacunació al Centre de Salut
 
Aquest nombre se suma a les 6.500 persones aproximadament que ja s'havien vacunat abans en el Centre de Salut seguint de forma rigorosa les indicacions de grups de la Conselleria de Sanitat. Cal recordar que el grup de majors de 80 anys es van vacunar en el 100% tant en domicili com en el centre, els grups de grans dependents menors de 80 anys, grau 2 i 3,  es van vacunar el 100% en domicili o en el centre, i també va rebre la vacunació el Centre Ocupacional la Valldigna, el Centre d'Estimulació Primerenca i l'equip SAD.