L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 9 de juny del 2021

ACTUALITZACIÓ de les dades de vacunació a Tavernes

 

 L'actualització de les dades de la vacunació massiva a Tavernes ens confirmen que el Centre de Salut ha vacunat en total a més de 9.000 persones sumades les del centre sanitari habitual i el centre habilitat. Inicialment i abans de la posada en funcionament del centre habilitat, el Centre de Salut havia vacunat 6.500 persones aproximadament entre les majors de 80 anys (el 100% tant en domicili com en el centre), els grups de grans dependents menors de 80 anys, grau 2 i 3,  ( el  100% en domicili o en el centre) I també també va rebre la vacunació el Centre Ocupacional la Valldigna, el Centre d'Estimulació Primerenca i l'equip SAD. 

En el centre habilitat cal indicar:

- La setmana entre el 24 i 30 mig s'han vacunat 1465 persones, primeres i segones dosis Pfizer

- La setmana entre el 31 maig-i4 de juny van ser 1300 vacunats, primeres i segones dosis Pfizer

- En la present setmana entre el 7 i l'11 de juny les previsions són haver vacunat en acabar la setmana a 144 persones en la 2a dosis d'Astrazeneca i 1.744 en les primeres i segones de Pfizer

Aquesta setmana s’administra la segona dosi d’AstraZeneca a menors de 55 anys, a més del personal docent, policies, etc. També hi ha citat el grup d’edat de 53 a 48 anys, que rebrà les dosis de Pfizer. 

Aquesta noticia complementa la publicada fa uns dies, quan eren un de 2.020 vacunats al llarg de les dues dues primeres setmanes en el local habilitat enfront del Centre de Salut de Tavernes. Tal com vam informar, en aquest punt habilitat per la Conselleria de Sanitat en col·laboració amb l'Ajuntament es va iniciar la vacunació el dia 24 de maig  per a donar servei a les localitats de Tavernes, Benifairó i Simat, essent un dels 133 punts habilitats per la Generalitat al llarg del territori valencià.