L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de juny del 2021

L'alumnat de les distintes rames del Taller d'Ocupació continuen les tasques de millora dels entorns de Tavernes



L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” fa un seguiment continuat de la repoblació realitzada enguany a la Muntanya de les Creus, a l’entorn de la Fonteta de la Mina.

 

Els resultats de la repoblació no poden ser més bons: de moment sols un exemplar no ha sobreviscut. La valoració que fa l’alumnat és que s’han donat una sèrie de circumstàncies que han afavorit l’èxit de la repoblació: la climatologia humida que ha fet aquests mesos, la cura que l’alumnat de forestal i jardineria del taller Millorem III va tenir en els treballs de plantació, la substància retenidora d’humitat que es va utilitzar, el protector que se li va posar a cada arbre…

L’esforç realitzat ha merescut la pena i anima a seguir realitzant treballs de repoblació seguint la metodologia aplicada enguany. Al temps que es realitzava el seguiment, l’alumnat va pujar aigua per realitzar un reg d’auxili que ajude als arbres.

 

Plantació de moreres al parc caní de la platja

Per la seua banda l’alumnat de l’especialitat de Jardineria del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” ha estat al Parc Caní on ha plantat 5 moreres per tal de millorar l’ús aquest espai públic i oferir espais d'ombra en créixer els arbres.

S'han distribuït els arbres, s'han efectuat els clots i s'han preparat per tal d'oferir un substrat que permeta l'arrelament i creixement dels arbres. Conjuntament, s’han realitzat tasques de manteniment, neteja i desbrossament de l’espai.