L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de juny del 2021

Els casals fallers poden recuperar l'activitat però seguint les regles de l'hostaleria

La Conselleria de Sanitat ha donat el braç a tòrcer i les peticions de les falles de recuperar l'activitat en els casals fallers ha estat atesa i podran desenvolupar l'activitat amb una certa normalitat i seguint les regles que regeixen en l'hostaleria.

A partir del dia 1 de juliol, dijous, es podrà consumir beguda i menjar a l'interior, pero regiran les normes d'establiments de restauració, o siga,  tancament de barres, el 50% de l'aforament i taules de fins a deu persones.

I una novetat:  s'elimina l'horari d'obertura i tancament de les seus festeres, que seran regulats pels Ajuntaments segons les corresponents ordenances de la localitat. L'activitat administrativa, que era l'única que estava permesa, es manté l'aforament del 75%.

No és el cas de Tavernes, on ja s'ha decidit que enguany no se celebraran falles, però en el cas del cap i casal, on està previst celebrar les falles a principi de setembre, i podran atraure molts fallers i falleres de totes les localitats valencianes, els protocols segons Conselleria estan molt avançats i es lliuraran aviat a l'Ajuntament de València i contemplaran el nivell de risc de cada acte perquè la seguretat siga màxima.

Ahir dilluns l'alcalde de València, Joan Ribó, advertia que les falles de València estarien en perill si la normativa no estava llesta en una setmana, a la qual cosa Sanitat indica que la situació de València, amb el major IA de tot el País Valencià, demana prudència i responsabilitat i no baixar la guàrdia.