L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de juny del 2021

L'Alumnat de pintura del Taller d'Ocupació actua en accessos a la platja i edificis municipals


L’alumnat de l’especialitat de Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” ha començat a realitzar treballs de pintura a la platja de cara a deixar en les millors condicions accessos i edificis de titularitat municipal de cara a la temporada d’estiu.
 

 

 

Aquests treballs suposen per als alumnes una excel·lent pràctica dins de les activitats programades en el tallers, on es contempla la formació i ensenyaments teòrics i posteriorment pràctiques que, com el nom dels tallers indiquen, serveixen per a millorar espais i entorns de Tavernes.

 

 

Les primeres actuacions s'han efectuat en els accessos a la platja per tal de restaurar i millorar l’aspecte general, s'ha procedit també a la pintura de l’edifici de la Policia Local, de la Creu Roja i el consultori mèdic, tal com es pot apreciar en les fotografies que publiquem. En molts casos prèviament hi ha hagut una preparació de parets o baranes pintades, i fins i tot la reparació de desconxats de parets o algun fragment de trencadís.