L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de juny del 2021

Tavernes no suma cap nova infecció i redueix la seua IA quasi a la meitat del passat divendres


Tavernes no ha sumat cap nova infecció en l'actualització del dia d'avui, dimarts, de la Conselleria amb la qual cosa ens mantenim en els 1.306 totals durant la pandèmia.

Les dades de la Covid-19 actualitzades avui per la Conselleria de Sanitat confirma una abaixada dels casos actius, que són 6 front als 11 del divendres, amb la qual cosa baixa també la IA que ara mateix és de 34'77 quan era de 63'75. Es trenca per tant la tendència de les darreres actualitzacions que anàvem en augment. .

Tenim com a dada positiva que 5 persones s'han guarit (sempre en base a les dades que ens ofereixen) i no hem sumat cap nova defunció i ens mantenim en els 52 totals.
 
Aquestes són les xifres a dia d'avui
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.306
Noves infeccions: 0
Casos actius: 6 (n'eren 11)
Persones curades des de l'última actualització: 5
Incidència Acumulada: 34'77 per 100.000 habitants ( era de 63'75)
Defuncions totals: 52