L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de juny del 2021

L'Ajuntament informa de l'obertura del consultori de la platja i els horaris de servei i atenció mèdica.



L'ajuntament de Tavernes ha informat que el Departament de Salut de Gandia li ha notificat que la previsió d’obrir el consultori de la platja és a partir del dilluns, 28 de juny i fins al divendres 3 de setembre, és a dir, la considerada oficialment els dos mesos de vacances estivals, per tal d’oferir servei ininterromput a la ciutadania resident i estiuejants durant el període estival.

L’Ajuntament ha sol·licitat diverses vegades avançar l’obertura del consultori de la platja perquè oferira el servei a la població resident durant tot l'any, però les circumstàncies sanitàries viscuda amb la Covid-19 ho han fet inviable.

La informació a l'Ajuntament assenyala que el consultori de la platja obrirà de dilluns a diumenge de 9 a 15 hores, i les urgències s’atendran a partir de les 15 hores en el Centre de Salut de Tavernes. El telèfon del consultori de la platja és el 96 282 68 80, mentre que el d’urgències és el 96 282 63 63. 
 
 
 


La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha confirmat les gestions efectuades així com la resposta rebuda recordant que “hem sol·licitat diverses vegades obrir el consultori de la platja i havíem demanat l'obertura del servei tan prompte com fora possible. La nostra idea era poder oferir servei diari als residents, però ens han indicat que la previsió del Departament de Salut de Gandia és iniciar les consultes a finals de juny, també condicionada per les circumstàncies sanitàries”.