L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 12 de juny del 2021

L'Ajuntament millora la jardineria dels espais de la Goleta i planta nous arbres en els escocells

 

 L'Ajuntament, a través de l'empresa concessionària de la jardineria SAV Agricultores de la Vega i amb la col·laboració dels membres de jardineria del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III" duen a cap una tasca de plantació de nou arbres en els escocells buits de la platja, tasca que s'aprofita també per reparar aquells que es troben en males condicions, així com reubicar-ne altres en millors llocs. 

 Els treballs s'estan duent a cap, al llarg de la setmana, en la zona de la platja de la Goleta, tant al costat del llac, com zona de la Plaça dels Tarongers i carrers de la urbanització. L'objectiu és clar oferir majors espais d'ombra a les voreres i vianants, augmentar els espais verds de la zona i millorar l'estètica dels espais urbans. 

 

 

La plantació d'espècies vegetals és diversa i entre les que podem observar hi ha tarongers bord, baladres, ficus (llorer d'Índies) i el tamarit (Tamarix gallica). De la tasca efectuada, en podem comprovar alguns exemples en les fotografies que publiquem.