L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de juny del 2021

L'ajuntament engega les activitats esportives estivals per a fomentar l'activitat física en la ciutadania


L’Ajuntament de Tavernes a través de la r
egidoria d’Esports ha organitzat una sèrie d’activitats per als mesos d’estiu per tal de fomentar l’activitat física entre la ciutadania. Estes activitats van dirigides tant als més menuts com als més grans, i es desenvoluparan seguint les mesures de seguretat corresponents per a fer front a la COVID-19.

En primer lloc, la piscina municipal obrirà l’1 de juliol i ho farà de dilluns a divendres (de 12h a 14h i de 15h a 19h) i en cap de setmana, els dissabtes de 11h a 14h i de 15h a 19h, mentre que els diumenges estarà oberta pel matí, de 11h a 14.30h. Este horari seguirà vigent fins a finals del mes d’agost. 
 

 


Un any més, a la piscina municipal es realitzaran els cursets d’aquagym per a adults, que s’impartiran en dos torns diferenciats del 5 al 30 de juliol i del 2 al 27 d’agost de dilluns a divendres. L’inici de la matriculació per a estos cursos d’aquagym comença este dilluns 28 de juny des de les 17h a l’oficina del pavelló cobert Carlos Pellicer, on es repartiran els torns dels cursets, tenint en compte l’aforament permès per les mesures de la COVID-19.

Així mateix, es duran a terme sessions de gimnàstica de manteniment durant els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres (de 8.30h a 9.30h) al poliesportiu municipal. Amb esta activitat es fomenta la pràctica activa i continuada de l’esport per a millorar la salut de les persones, seguint unes estrictes mesures per a fer front a la COVID-19 i amb un aforament limitat. També s’impartiran classes de gimnàstica de manteniment, aeròbic i step a la zona de la Torre de Guaita de la platja de Tavernes els dilluns, dimecres i divendres (de 8h a 8.50h i també de 9.10h a 10h). 
 

 



Per últim, es faran sessions de pilates al poliesportiu municipal els dimarts i dijous dels mesos de juliol i agost (de 8.30h a 9.30h). Les inscripcions per a estes activitats s’obriran el dijous 1 de juliol a l’oficina del pavelló cobert Carlos Pellicer.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “l’esport a Tavernes continua durant l’estiu, ja que es desenvoluparan diferents activitats per a menuts i majors en la piscina municipal i les classes de manteniment per a fomentar l’activitat física entre la població”.