L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.268
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 55.345

diumenge, 27 de juny de 2021

La Policia Local disposa de nous lectors de xip per poder identificar animals abandonats


La Policia Local de Tavernes disposa de nous lectors de xip per a identificar els animals abandonats, alhora que té un espai habilitat perquè un gos abandonat puga estar en unes mínimes condicions fins que aparega o es localitze el propietari. 
 
Com exemple, ens pot servir la imatge que reproduïm, un gosset que està esperant al local de la Policia Local que aparega el seu propietari. Recordem que dur el xip i censar el gos és obligatori  i permet, entre altres coses, poder localitzar el propietari.
 
En tot aquest treball, cal indicar la predisposició de l'Associació Animalista que treballa sense descans de forma coordinada amb els agents de policia i també la sort de tindre en el municipi una Regidoria de Benestar Animal, que serveix de nexe i pot escoltar les necessitat i participar en campanyes de millora de l'atenció a les nostres mascotes.