L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 19 de juny del 2021

Promoció d'ascens a tercera divisió: UE Tavernes 1- Rayo Llíria CF 0

UE Tavernes

La UE Tavernes va vèncer al Rayo Llíria CF per 1-0 gràcies a un gol marcat per Seral en el minut 80 de joc. Un bon partit, un aspecte immillorable del camp, que ahir estrenava nou marcador, i una matrícula d'honor a l'afecció local que va animar i empentar als rogets durant tot el partit, entre ells l'alcalde Sergi González i regidors del consistori. I també indicar la presència de molts afeccionats llirians.

El partit tenia les seues dificultats per al Tavernes i a aquestes alçades de la temporada no anem a descobrir res sobre el rival. El Rayo Llíria és campió del seu grup, amb un únic partit perdut en tota la temporada, i disposa d'un planter de jugadors pensat i confeccionat en el ascens a tercera divisió.

L'equip arbitral

Amb aquestes premisses, ens podíem esperar un partit renyit i disputat, de ple respecte d'un equip envers l'altre, on qualsevol despiste podia inclinar el marcador d'un costat o altre. I així va ser la primera part, molt igualada, amb els dos equips practicant un bon futbol i on cal destacar dues ocasions per al Tavernes, però la més clara va ser per als visitants, amb una espectacular intervenció del porter local, Xumi, en gran aturada.

La segona part va canviar el panorama i els vallers es van llançar contra la porteria visitant, empentats per una afecció que els va animar sempre, i les ocasions se succeïen a favor del Tavernes mentre el Llíria havia de dedicar-se majorment a defendre's.

I arribem al minut 80 quan l'esforç local va trobar el fruit en el gol de Seral, a partir del qual el Llíria es va acostar a la porteria local amb perill, i amb una ocasió clara de gol, que la fusta del pal va evitar.

Molt bé el Tavernes, amb un gran partit de voluntat, esforç a més d'estar acompanyat per bon futbol en molt de temps del partit, com reconeixia l'afecció en acabar el partit, i tots ens vàrem quedar amb la impressió que, vist el vist, mereixia un gol més amb el qual anar amb més tranquil·litat a Llíria, perquè segur que no serà gens fàcil.

La tornada al Camp del Canó, el dimecres que ve, dia 23, a les 20:30 hores en el que serà com se sol dir "un partit a cara de gos" per tant com es juguen els dos equips.

Qui guanye aquesta eliminatòria de la primera fase s'enfrontarà al vencedor del Torrellano-CEI Alicante el diumenge dia 27 de juny al camp de la Murta de Xàtiva.