L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 20 de juny del 2021

L'Ajuntament retola amb el nom oficial la "Plaça dels Sequers" (ex Plaça Juan Carlos I)

 


L'Ajuntament  ja ha retolat amb el nou nom oficial la Plaça dels Sequers, complint la decisió presa en el plenari del passat ple de novembre d'aprovar un canvi de nom per aquesta plaça, que passava a denominar-se Plaça dels Sequers en substitució de l'anterior “Plaça de Juan Carlos I”. 
 
 
 
La decisió de canviar el nom a “Plaça dels Sequers”, que tradicionalment i popularment és el nom amb el qual la coneix la ciutadania vallera, es va prendre amb els vots a favor de Compromís, PSOE i l'Esquerra, el vot en contra de Cs i l'abstenció del PP. 
 
En el ple del passat novembre s'argumentava el canvi a partir de les noticies amplament difoses pels mitjans de comunicació, nacionals i internacionals, sobre la presumpta procedència il·lícita dels diners que Juan Carlos de Borbón i Borbón mantenia a través d'una trama financera  offshore, amb implicacions en les fundacions (Lucum i Zagatka), i comptes bancaris a Suïssa i dipòsits de 100 milions de dòlars provinents de la casa reial saudita, fins arribar a la fugida del rei emèrit als Emirats Àrabs l’agost de l'any passat.
 
 
 

 
 
La instal·lació dels nou rètols a la plaça s'emmarca dins d'unes actuacions que està duent l'Ajuntament per canviar aquelles retolacions de carrers que, o bé han quedat desfasades, o bé estaven en un mal estat de conservació. 
 
L'actuació servirà també per actualitzar la guia dels carrers de la ciutat i retolar-los amb el nom oficial  així que, pensem, es canviarà alguna que altra placa antiga que no es va escriure correctament  en valencià.