L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de juny del 2021

Desitgem un gran dia per a la UE Tavernes: Va rogets!!!

 

Avui pot ser un gran dia per a la UE Tavernes, diguem parodiant Serrat. No estaria guanyada la guerra esportiva de l'ascens a la tercera divisió, però només quedaria una batalla, ara en el camp neutral "La Murta de Xàtiva" per aconseguir l'anhelat ascens. Tota la sort i els nostres millors desitjos als rogets en aquesta, si no ens falla la memòria, tercera oportunitat en els darrers anys.

El partit de tornada de la primera eliminatòria d'ascens a tercera divisió es juga avui dimecres, a partir de les 20'30 hores, en  el Camp el Canó de Llíria, on Tavernes es presenta amb el triomf 1-0 aconseguit en el Municipal valler i en el que serà, com se sol dir "un partit a cara de gos" entre dos equips que saben ben bé el que es juguen, i on no hi ha ocasió per al despiste, la falta de concentració o les errades en el joc. Això pot ser l'eliminatòria per a l'equip que les cometa!

I això ho sap i tot el que hi ha en joc l'entrenador Ximo Enguix, que ha manifestat en diversos mitjans que està satisfet i content pel joc de l'equip en el partit d'anada, tot i que davant tenia un gran rival com és l'equip edetà, i que en casa s'ha mostrat al llarg de la lliga com a un rival intractable en casa. I tot això ho saben també els jugadors que, ben segur, posaran el màxim esforç i millor joc per vèncer l'eliminatòria.

Un partit on la UE Tavernes, com ja ha dit el president Josep Emili Bononad, ha de jugar sense cap pressió, a la recerca d'un bon resultat. Ací nosaltres pensem que la preocupació i pressió inicial serà del Llíria, obligat  a marcar perquè un empat a 0, a 1 o fins i tot una derrota dels vallers per 2-1 els donaria el pas franc. Ens trobem doncs, pensem nosaltres, davant un partit on els primers compassos del joc i, sobre tot el que s'esdevinga la primera part, pot ser molt important i on la UE Tavernes ha d'aguantar els embats del contrari.

I cal també fer una crida a l'afecció, que tant bona imatge va oferir el passat dissabte, animant tot el partit el seu equip, creant un gran ambient com feia temps que no es veia al Municipal, perquè a Llíria anime l'equip. Una afecció, d'un Tavernes campió, que segur es desplaçarà a Lliria aprofitant que la UE Tavernes ja ha organitzat un autobús on per 10 euros poden viatjar i tindre l'entrada del partit, sense oblidar que molts també ho faran en vehicle particular.

Una gran festa futbolística la que es viurà amb seguretat al Camp del Canó i on desitgem que la UE Tavernes siga el vencedor de l'eliminatòria. 

Va rogets!!!