L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de juny del 2021

Del vuitè manament.... mentires, judicis temeraris, calumnies

 

Un dels aspectes que l'Església ensenya a partir del vuitè manament i tenint en compte que "Déu ha de ser necessàriament verídic", és el referent al "Judici temerari o precipitat": creure i admetre quelcom com a veritable, sense proves suficients, a divulgacions que acusen a d'altres dels defectes morals. Aquesta ofensa, així com la maledicència i la calúmnia, es considera que van en contra del respecte a la bona fama. 

 També en parla de la "calúmnia",  mentir per danyar la reputació d'una persona i permetre que d'altres puguen fer judicis falsos sobre la persona calumniada.

 

Són mentida les manifestacions en facebook del regidor de Ciudadanos, Carlos Gimeno. Dilluns publicàrem  unes fotos de la concentració contra la violència de gènere sense mai fer res per tapar el seu company de partit. Com es veu són fotos de grup, uns tapen altres. Es completament fals el que afirma el regidor de Ciudadanos que el vam tapar a posta.

Sàpiga Carlos Gimeno que ha mentit i ha calumniat. Comprenem que un partit camí de desaparéixer vulga propaganda, però no d'aquesta manera. I ho deixem ací. El nostre temps  el volem per a coses més profitoses de cara a la informació del lector/a.

 

PD:  ¿Per què havíem “d’amagar” dilluns els regidors de Ciudadanos quan no ho vam fer en la concentració en la Goleta,  la defensa del poble sahrauí o la concentració per Sagunt, darrers actes públics, per exemple? 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/06/tavernes-se-solidaritza-amb-la-marxa.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/05/sobre-1200-veins-reclament-al-ministeri.html

 https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/05/tavernes-efectua-una-concentracio-amb.html