L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 19 de juny del 2021

XXI Festa de l'Esport: Premiats i reportatge fotogràfic de la gal·la esportiva

Ahir per la vesprada va tindre lloc la XXI Festa de l'Esport que celebrava l'acabament d'un any esportiu bastant irregular en el desenvolupament per la pandèmia i que servei per homenatjar els/les esportistes locals que havien destacat en diverses modalitats esportistes. L'acte va estar presidit per l'alcalde, Sergi González, i va comptar amb una ampla presència de representants municipals de tots els partits i al voltant de 300 persones en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes.

L'escenari va ser l'entrada de la Casa de la Cultura, expressament decorada amb un espectacular fons vegetal obra dels alumnes del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III". La tradicional foto amb tots els esportistes homenatjat dalt de l'escenari i que obria la nostra publicació de la gal·la tots els anys, enguany no s'ha pogut prendre per causa de la Covid-19. Hem triat unes fotos de l'ornamentació foral, un reconeixement també al bon treball del Taller d'Ocupació. 
 

Us oferim els guardonats i unes fotografies resum de la gal·la d'ahir. Demanem disculpes si ens hem deixat alguna cosa o fotografia entre tot el gran nombre de premiats. 

 Nominacions  especials per a Vicent Felis i Bosch, president del Centre Excursionista,  persona d'una gran i ampla trajectòria en favor del medi ambient a més de ser un bon esportista i muntanyenc que ha participat en centenars d'escalades i aconseguit cims de gran importància en distints continents i per Antonio Rodríguez Bacón de "Subministraments industrials Decofer" en reconeixement i agraïment al seu suport en les activitats esportives celebrades a la nostra ciutat.

 

 




Menció honorifica per a Blai Sala Bueso, destacat en la pilota; els germans Ximo i Pedro Torres Fillol, el primer campió autonòmic 800 m. i ambdós destacats esportistes, Enric Borràs Chofre campió autonòmic 3.000 metres obstacles i els equips UE Tavernes Benjamí B; UE Tavernes Aleví C; UE Tavernes Infantil C i primer equip de la UE, pels èxits esportius en l'actual temporada de lliga. A títol pòstum, José Nieto Adán va rebre la distinció  per la seua trajectòria esportiva en l'Associació de Caçadors San Huberto.

 





Van ser 95 són els nominats presentats pels clubs de Tavernes, entre els quals hi ha el Club d'Atletisme Valldigna, Karate-Do, Club de Patinatge, Centre Excursionista, Club Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Tavernes Rugbi Club, Club de Pilota la Valldigna, Club de BTT, UE Tavernes, Columbicultura la Valldignense, Club Tenis la Valldigna, Club d'Hípica, Club d'Halterofília Tavernes, Athlètic La Vall, Penya 04Ferracost, Associació de Cavalls i Club Gimnàstica Rítmica.