L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de juny del 2021

Entrevista de TVM a José Tomás Chàfer i Josep Mollà, de "Trencadís Produccions".


 
"Teatro Musical Valenciano" ha entrevistat José Tomàs Chàfer i Josep Mollà, els màxims responsables  de Trencadís Produccions, la companyia vallera que tants èxits està assolint i que tants bons moments ens ha oferit en les representacions a la nostra ciutat.

Una entrevista publicada en youtube i que reproduïm i on ens parlen del procés d'un musical, des de les primeres idees fins saber què es vol representar, com això es trasllada a un text i unes cançons i després ens parlen també de les dificultats, on apareix l'enemic nº 1: el temps, molts elements i factors per a crear el món màgic i il·lusionant dels seus espectacles... etc.

I ens parlen del seu darrer espectacle, de l'Alícia que trenca en cert aspectes motlles de manera que com diuen podem considerar un abans i un després en la seua concepció del musical, els seus projectes, la situació actual del teatre al País Valencià

Però no és qüestió que us contem l'entrevista. Millor serà que en parlen els dos, que els escoltem i en gaudim de les explicacions.

Gràcies i enhorabona.

 


 

Si voleu vore l'entrevista en youtube:   https://www.youtube.com/watch?v=_z3g1f4gh1g