L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de juny del 2021

Un cap de setmana amb alguns actes vandàlics contra el mobiliari urbà


No han durat ni dos mesos en el seu lloc en bon estat. El passat mes de maig anunciàvem que havia finalitzat la col·locació de tots els senyals dels senders de la muntanya de Ombria i jaciment de Bolomor, una actuació de l'Ajuntament a través de la regidoria de Medi Ambient i amb la col·laboració del Centre Excursionista i Grup de Muntanya. 

 

Ara, com veieu en la fotografia superior, hi ha que no té altre entreteniment que destrossar allò que altres fan en benefici de tot Tavernes, del turisme de muntanya i com a informació tant als nostres veïns i veïnes com els/les excursionistes que ens visiten. 

I han estat els senyals indicadors qui han l'han pagat en aquesta ocasió, alguns dels quals ja mostren els efectes de les seues irresponsables actuacions. I està clar que això són actuacions fetes només pel gust de destrossar. Quin mal els faran els senyals indicadors perquè alguns incivils es dediquen a trencar-los? 

No ha estat l'únic cas del passat cap de setmana. En el facebook municipal hi ha la noticia d'un acte vandàlic informat per la Policia Local a la zona d'oci al costat de la torre de guaiata: contenidors, papereres i fins i tot un políclinic tombat a terra. 

De nou el vandalisme com a targeta de visita de gent sense escrúpols, que es dedica a destrossar tot el que pot i que no és capaç de vore, ni de lluny ni de prop,  ni per molt que els ho expliques, que són actuacions que no duen a cap finalitat, ni benefici, només a destrosses del mobiliari urbà que són bens del poble, de tots i totes.

 

I no són aquests els únics casos que es donen: D'altres vegades les destrosses no arriben a ser massa conegudes, com el cas que podem observar en la fotografia: un dels respiradors de l'aparcament del Passeig destrossat (2a fotografia), però va ser reparat de manera immediata per l'Ajuntament (1a fotografia).